Tuesday, January 1, 2008

Godt nytår!

Så er vi retur fra KL. En spøjs by, men så absolut værd at bruge et par dage på. Det første billede er med to selskabspapegøjer. Vi var en tur i den berømte (!) "bird park" i KL, men kom hurtigt ud igen. Vi var nemlig bange for fuglebæ. Og HM fik endda påfuglebæ på sine nye Tod's-loafers, som har ruskindslædersål. En veritabel katastrofe... :-)



Nå, men derudover lavede vi en masse forskellige ting og sager. Vi var bl.a. i China Town (se billede af HM nedenfor), Suria KLCC (godt shoppecenter!), Islamic Arts Museum, Royal Malaysian Police Museum (Mere spændende end det lyder; doge n smule kitch'et). Derudover hang vi en del ud i loungen på hotellet (se billede af Line nedenfor).
Nytårsaften foregik på gourmet-restauranten på hotellet, hvor vi fik en 5 retters menu. Den var faktisk rigtig god, men betjeningen lod noget tilbage at ønske. De stakkels unge mennesker havde faktisk ikke rigtigt styr på noget. Til gengæld oplevede vi så 90-års-fødselsdagen i en ny version med unge Malay'er i hovedrollen.

Her til sidst er vel bare tilbage at ønske godt nytår. Sådan så det ud for os for ca. 20 timer siden...

No comments: